L´AFA del CEIP Arc Iris ofereix el Servei d’Acollida Matinal (SAM) de nens i nenes a les famílies que necessiteu deixar els vostres fills i filles a l’escola fora de l’horari lectiu. El lloc destinat a l’acollida és el menjador del centre.

És important respectar els horaris.

L’horari del servei és de 8h a 9h. S´admeten infants fins les 8:45h, ja que a partir d’aquesta hora les monitores i tots els nens i nenes deixen el menjador de l´escola per anar  a les diferents classes (hi ha una monitora per parvulari i una per primària) i esperar que vinguin les tutores a les 9:00h.

Esmorzars

Es recomanable  que el nens i nenes vinguin esmorzats de casa. Si no hi ha possibilitat de fer-ho i han d´esmorzar a l´escola, es prega que portin un esmorzar que sigui pràctic i fàcil de menjar per al nen/a. Per exemple: galetes, entrepans petits o torradetes,  bricks de suc o llet amb canya per evitar que es vessi, etc.

Activitats

Durant aquest temps, les monitores realitzaran diferents activitats: jocs, lectura, dibuix …

Per tal de fer ús del servei, cal lliurar a l’AFA les dades bancàries mitjançant els full d’inscripció que tindran les monitores. Aquest tràmit es pot realitzar el mateix dia de l’ús del servei, no cal una inscripció prèvia, ni enviar cap mail.

Preus

FAMÍLIES SÒCIES

  • Esporàdics (1 dia)  ……………….  3 € per nen/a
  • Habituals (5 dies/ setmana) …  30 € per nen/a

Amb un màxim de 30€ a partir de l’assistència de 10 dies. Es pot comunicar amb antel·lació o comunicar-ho el mateix dia a la monitora en cas d’urgència. 

FAMÍLIES NO SÒCIES

  • Esporàdics (1 dia)  ……………….  5 € per nen/a
  • Habituals (5 dies/ setmana) …  50 € per nen/a

Amb un màxim de 50€ a partir de l’assistència de 10 dies. 

AFA ARC IRIS BARCELONA AMPA ESCOLA ARC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS