Protocol COVID SAM

L´AFA del CEIP Arc Iris ofereix el Servei d’Acollida Matinal (SAM) de nens i nenes a les famílies que necessiteu deixar els vostres fills i filles a l’escola fora de l’horari lectiu. El lloc destinat a l’acollida és el menjador del centre.

Les persones responsables del servei són la Carme  i la Mamen.

És important respectar els horaris.

L’horari del servei és de 8h a 9h. S´admeten infants fins les 8:45h, ja que a partir d’aquesta hora les monitores i tots els nens i nenes deixen el menjador de l´escola per anar  a les diferents classes (Carme s’encarrega de primària i Mamen de parvulari) i esperar que vinguin les tutores a les 9:00h.

Esmorzars

Es recomanable  que el nens i nenes vinguin esmorzats de casa. Si no hi ha possibilitat de fer-ho i han d´esmorzar a l´escola, es prega que portin un esmorzar que sigui pràctic i fàcil de menjar per al nen/a. Per exemple: galetes, entrepans petits o torradetes,  bricks de suc o llet amb canya per evitar que es vessi, etc.

Activitats

Durant aquest temps, les monitores realitzaran diferents activitats: jocs, lectura, dibuix …

Preus

FAMÍMILES SÒCIES

  • Esporàdics (1 dia)  ……………….  3 € per nen/a
  • Habituals (5 dies/ setmana) …  30 € per nen/a

Amb un màxim de 30€ a partir de l’assistència de 10 dies. Es pot comunicar amb antel·lació o comunicar-ho el mateix dia a la monitora en cas d’urgència. 

FAMÍLIES NO SÒCIES

  • Esporàdics (1 dia)  ……………….  5 € per nen/a
  • Habituals (5 dies/ setmana) …  50 € per nen/a

Amb un màxim de 50€ a partir de l’assistència de 10 dies. 

Cal lliurar a l’AFA les dades bancàries per poder fer ús del servei mitjançant els full d’inscripció que tindran les monitores.

AFA ARC IRIS BARCELONA AMPA ESCOLA ARC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS