LLIBRET FAMILIES especial covid 2020

L’Escola Arc Iris ofereix servei de menjador per a tots aquells nens i nenes que ho sol·liciten. L’ús del menjador és de caràcter voluntari i implica l’acceptació de les normes establertes.
Els nens i nenes de parvulari dinen a les seves aules a les 12.30h. Els de P-3 i P-4 dormen després de dinar.
Els nois i noies de 1r fins a 6è dinen al menjador a partir de les 12.30h, en diferents torns.

El temps de migdia queda estructurat en dues parts: dinar i activitats lúdiques organitzades o de joc lliure. La biblioteca romandrà oberta durant aquesta estona.

Normes per dies especials

– Tíquets esporàdics: els nens i nenes que habitualment no es queden a dinar, si un dia es queden hauran de comunicar-ho a la persona responsable de la gestió del servei de menjador  per sol·licitar el tíquet.

– No assitència puntual: si s’ha avisat s’aplicarà el descompte d’absència corresponent, si no es comunica no s’aplicarà cap descompte. La no assistència al servei de menjador s’ha de comunicar diàriament.

Normes reguladores d’alimentació especial

– Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries s’han de comunicar a la persona responsable de la gestió del menjador, juntament amb el paper mèdic corresponent. Seguint la normativa de sanitat sense informe mèdic no es podrà fer cap dieta especial als infants.

– En cas que l’infant necessiti règim (dieta astringent) de manera esporàdica haurà de comunicar-ho diàriament a la persona responsable de la gestió del servei de menjador.

Com avisar

  • De 9h a 10:30h personalment o bé, telefònicament o via whatsapp: 610194723 (Anna)

Carta Presentació inscripcions noves

Carta Preus 20-21

Notícies relacionades amb el menjador.

AFA ARC IRIS BARCELONA AMPA ESCOLA ARC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS