L’Escola Arc Iris ofereix servei de menjador per a tots aquells nens i nenes que ho sol·liciten. L’ús del menjador és de caràcter voluntari i implica l’acceptació de les normes establertes.
Els nens i nenes de parvulari dinen a les seves aules a les 12.30h. Els de P-3 i P-4 dormen després de dinar.
Els nois i noies de 1r fins a 6è dinen al menjador a partir de les 12.30h, en diferents torns.

El temps de migdia queda estructurat en dues parts: dinar i activitats lúdiques organitzades o de joc lliure. Està previst que la biblioteca estigui oberta durant aquesta estona.

L’escola ofereix a les famílies la possibilitat d’utilitzar aquest servei fix o esporàdic. En tots dos casos s’ha d’omplir el full d’inscripció. 

Normes per dies especials

– Tíquets esporàdics: els nens i nenes que habitualment no es queden a dinar, si un dia es queden hauran de comunicar-ho abans de les 9:30h del matí mitjançant correu electrònic a la coordinadora: arciris@sereduca.com.

– No assitència puntual: Si voleu avisar d’algun canvi ho heu de fer abans de les 9:30h del matí mitjançant correu electrònic a la coordinadora: arciris@sereduca.com o per telèfon al 696221616 En cas contrari es cobrarà el total del servei de menjador. En cas d’avisar abans de les 9:30h no es realitzarà el cobrament d’aquell dia. 

Normes reguladores d’alimentació especial

– Les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries s’han de comunicar a la persona responsable de la gestió del menjador, juntament amb el paper mèdic corresponent. Seguint la normativa de sanitat sense informe mèdic no es podrà fer cap dieta especial als infants.

– En cas que l’infant necessiti règim (dieta astringent) de manera esporàdica, cal que ens aviseu també abans de las 09:30h del matí, el règim es donarà durant dos dies i estarà compost per arròs o patata bullida, o pasta blanca de primer plat i un segon plat de carn o peix a la planxa.

Com avisar

  • Per email a: arciris@sereduca.com o per telèfon al 696221616 (Maria)

Carta informació menjador 21-22

Carta inscripció online menjador 21-22

Full d’inscripció

Menú

Ajuts Menjador 21-22

Guia alimentació etapa escolar

El temps de migdia a lescola Arc Iris

Resum Resultats Enquestes Menjador i Temps del Migdia

Propostes arrel buidatge enquesta

Notícies relacionades amb el menjador.

AFA ARC IRIS BARCELONA AMPA ESCOLA ARC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS