COMISSIÓ DEL SAM ( Servei d’acollida matinal)

pexels-stas-knop-1198264

Aquesta comissió s’encarrega de gestionar el servei de canguratge als matins de 8h a 9h i de dilluns a divendres.

Per a més informació: SAM


COMISSIÓ BIBLIOTECA – ESPAI FAMILIAR

blur-book-close-up-356353

Aquesta comissió s’encarrega d’organitzar xerrades i tallers per infants i famílies sobre temes de salut, literatura infantil i juvenil, social, coeducació, etc . També organitza tallers per la diada Sant Jordi.

Contacte: biblioteca@afaarciris.org


COMISSIÓ COMUNICACIONS

blog-content-marketing-icon-262508

Aquesta comissió s’encarrega d’actualitzar i gestionar el web http://www.afaarciris.org i les xarxes socials, Twitter i Facebook.

Contacte: comissioweb@afaarciris.org


COMISSIÓ EXTRAESCOLARS I CASAL D’ESTIU

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS CASAL D'ESTIU

Aquesta comissió s’encarrega de gestionar les diverses activitats que es duen a terme al migdia (Anglès) i a les tardes (Patinatge, Robòtica, Teatre, Esports, etc…). Malgrat ser una escola petita l’oferta d’extraescolars (de P4 a 6è) és molt assortida. Aquesta comissió també s’encarrega de gestionar els contactes amb el casal d’estiu (un servei que també és obert al barri).


Contacte: extraescolars@afaarciris.org

COMISSIÓ GEGANTERA-TABALERA

cor tabaler logo2

Aquesta comissió s’encarrega d’organitzar els tallers familiars de percussió per acompanyar el nostre Gegant, en Martí el jardiner, a les sortides tals com: la Cavalcada de Reis, La Rua de Carnestoltes del barri, la Cercavila de Santa Eulàlia, la Cercavila de la Festa Major del barri del Guinardó i nous reptes que puguin anar sortint durant el curs. La colla tabalera que creix any rere any acollint els nouvinguts de P3 amb molta il·lusió. 

Vols formar part de la Colla Gegantera-Tabalera? Fes-nos arribar el següent full d’inscripció complimentat i adjunta-hi el full d’autorització bancària signat (escanejat o fotografiat).
Formulari d’inscripció

Vols formar part de la Colla Gegantera-Tabalera? Contacta amb nosaltres: collatabalera@afaarciris.org


COMISSIÓ MENJADOR I TEMPS DE MIGDIA

appetizer-breakfast-cuisine-326278

Aquesta comissió s’encarrega de vetllar per la qualitat del servei i gestiona la relació de les famílies amb l’empresa que ens proveeix aquest servei. Aquesta comissió tracta de’incorporar contínuament millores tot mantenint una relació fluïda de la tríada Escola –  9naturalcuina – AFA.


Contacte: menjador@afaarciris.org

COMISSIÓ VERDA

pexels-pixabay-255441

Qui no ha somiat mai en canviar el món? Junts ho volem fer possible fent cada dia una mica … els petits canvis són poderosos! Aquest grup neix amb la idea de fer una comissió transversal amb un esperit crític i alhora creatiu, des del qual permeabilitzar el nostre amor per la natura, la sostenibilitat i l’economia circular a totes les persones de la nostra comunitat pel bé comú.

Contacte: comissioverda@afaarciris.org

REVOLTA ESCOLAR CALOR

COMISSIÓ D’IGUALTAT I DIVERSITAT

La Comissió d’Igualtat i Diversitat és un espai on reflexionar, compartir i construir estratègies entorn diferents temes que ens interpel•len i preocupen en relació la criança dels nostres fills i filles. Com per exemple: gènere, racisme, capacitisme, assetjament, pressió estètica, sexualitat, lgbti+…
Oferint un espai igualitari i divers, en constant revisió.

Si voleu participar com a membre de la comissió o col·laborar puntualment amb nosaltres; si voleu plantejar algun tema que os preocupi en relació a discriminacions dins l’escola o teniu algun suggeriment per fer-nos, us animem a contactar-nos.

Per el passat Nadal vam preparar un recull de Catàlegs de Joguines no sexistes, el podeu trobar AQUÍ

Contacte: comissioigualtat@afaarciris.org

COMISSIÓ FAMÍLIES MOTIVADES

COMISSIÓ MOTIVATS

Les mares i pares que formen aquesta comissió s’encarreguen d’elaborar material pedagògic o d’introduir millores a l’infraestructura de l’escola. Els dies que es duen a terme tots els projectes ideats i planificats per la comissió són les jornades “Fem Escola”. El rocòdrom, els panells científics del parvulari, el manteniment del Bosc entre d’altres s’han fet en aquestes jornades de treball.

COMISSIÓ DEL CALENDARI ANUAL DE L’AFA

Aquesta comissió s’encarrega de dissenyar el Calendari de l’AFA que es ven per Nadal.

Per il·lustrar el calendari, hi han hagut anys que s’ha organitzat un concurs fotogràfic al que les famílies es presenten, altres s’han demanat dibuixos del infants…


COMISSIÓ DE VENDA DE LA GROSSA DE CAP D’ANY

img_jcalvet_20191231-123713_imagenes_lv_propias_grossa-kCM-U4726465935498xC-992x558@LaVanguardia-Web

Aquesta comissió, conjuntament amb la tresoreria de l’AFA, s’encarrega de gestionar la venda de les butlletes de la loteria de la Grossa de Cap d’any entre les famílies que en vulguin.COMISSIÓ BOSSA DE VOLUNTARIS

assambleaGent

Aquesta comissió gestiona la bossa de voluntaris imprescindibles per cobrir pics de treball a les activitats puntuals o de molt curta durada.


COMISSIÓ FESTES

COMISSIÓ DE FESTES

Les festes que s’organitzen a l’escola són diverses: xocolatada solidària pel càncer infantil, la festa de final de curs, Sant Jordi… La comissió s’encarrega d’organitzar-les i, amb l’ajuda d’altres voluntaris, de dur-les a terme perquè en gaudim totes les famílies.


Contacte: festes@afaarciris.org

COMISSIÓ D’EXALUMNES

pexels-visionpic-net-2831794

Aquesta comissió s’encarrega de fer d’enllaç entre l’alumnat actual de l’escola i la nombrosa colla d’exalumnes que en té. Per les dates de Nadal, la colla d’exalumnes convoca un sopar al menjador de l’escola i s’encén la gran llar de foc i es fa cagar el Tió. És una trobada molt entranyable ja que s’hi expliquen i rememoren vivències de l’escola de temps passats.


COMISSIÓ D’AFERS EXTERIORS

IMG_20200105_130343

Aquesta comissió s’encarrega de lluitar legalment per mantenir a l’escola allò que la fa única i pròpia. En aquest curs s’ha iniciat la lluita per a recuperar la persona jardinera (amb qui els nostres infants feien el taller de natura) i la persona bibliotecària.


AFA ARC IRIS BARCELONA AMPA ESCOLA ARC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS