COMISSIÓ BIBLIOTECA – ESPAI FAMILIAR

blur-book-close-up-356353

Aquesta comissió s’encarrega d’organitzar xerrades i tallers per infants i famílies sobre temes de salut, literatura infantil i juvenil, social, coeducació, etc . També organitza tallers per la diada Sant Jordi.

Contacte: biblioteca@ampaarciris.org

 

 


COMISSIÓ COMUNICACIONS

blog-content-marketing-icon-262508

 

Aquesta comissió s’encarrega d’actualitzar i gestionar el web http://www.afaarciris.org i les xarxes socials, Twitter i Facebook.

Contacte: comissioweb@ampaarciris.org

 

 


COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS I CASAL D’ESTIU

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS CASAL D'ESTIU

Aquesta comissió s’encarrega de gestionar les diverses activitats que es duen a terme al migdia (Anglès) i a les tardes (Patinatge, Robòtica, Teatre, Esports etc…). Malgrat ser una escola petita l’oferta d’extraescolars (de P4 a 6è) és força assortida. Aquesta comissió també s’encarrega d’organitzar el casal d’estiu.

Contacte: extraescolars@ampaarciris.org

 


COMISSIÓ GEGANTERA-TABALERA

cor tabaler logo2

 

Aquesta comissió s’encarrega d’organitzar els tallers familiars de percussió per les sortides del nostre Gegantó Martí. La colla tabalera que creix any rere any té molts projectes per aquest proper curs. Vols participar? Només cal posar-te en contacte amb nosaltres.

Contacte: gegant@ampaarciris.org

 

 


COMISSIÓ FAMÍLIES MOTIVADES

COMISSIÓ MOTIVATS

Les mares i pares que formen aquesta comissió s’encarreguen d’elaborar material pedagògic o d’introduir millores a l’infraestructura de l’escola. Tanmateix organitzen i gestionen les jornades “Fem Escola”. El rocòdrom, els panells científics del parvulari, el manteniment del Bosc entre d’altres s’han fet en aquestes jornades de treball.

Contacte: femescola@ampaarciris.org


COMISSIÓ MENJADOR I TEMPS DE MIGDIA

appetizer-breakfast-cuisine-326278

 

Aquesta comissió s’encarrega de vetllar per la qualitat del servei. Treballa conjuntament amb l’Escola Arc Iris i 7 i Tria

Contacte: menjador@ampaarciris.org

 

 


COMISSIÓ FESTES

COMISSIÓ DE FESTES

 

Les festes que s’organitzen a l’escola són diverses: Sant Pons, Sant Jordi i la Festa de Final de Curs que es fa al Juny. La comissió s’encarrega d’organitzar-les i, amb l’ajuda d’altres voluntaris, de dur-les a terme perquè en gaudim totes les famílies.

 

 AFA ARC IRIS BARCELONA AMPA ESCOLA ARC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS