SERVEI DE MENJADOR

Benvolguts pares i mares,

7 i TRIA, com a empresa gestora del Servei de Menjador de l’Escola Municipal Arc Iris

(Barcelona), volem donar-vos la benvinguda aquest nou curs escolar.

El rendiment escolar del nen/a està directament relacionat amb els hàbits alimentaris. Per això 7 i TRIA planifica menús variats i adaptats a les necessitats dels alumnes. Comptem amb un equip de monitors especialitzat per a dur a terme la formació dels infants, reforçant els hàbits als espais de menjador i lleure, fomentant l’educació en valors, i potenciant la construcció d’un espai en comú obert a la diversitat.

7 i TRIA posa a disposició dels usuaris la inscripció telemàtica a través de la web http://www.7itria.cat, la inscripció conté signatura electrònica i no s’ha de treure còpia impresa. Només haureu d’imprimir la fitxa sanitària.

Accedint a http://www.7itria.cat : 1. Inscripcions

2. MenjadorEscolar 3. NovaInscripció

És imprescindible, una vegada omplerta la inscripció, que entregueu la fitxa sanitària omplerta i signada a l’encarregada de la gestió del servei a l’escola.

Aquest procediment d’inscripció és igual tant per usuaris fixos com per eventuals.

Per qualsevol dubte podeu trucar al telèfon 93.682.10.43 i demanar pel departament de gestió.

En qualsevol cas entendrem que aquestes dades són provisionals i no cobrarem cap rebut fins que siguin contrastades amb les llistes reals d’assistència recollides a l’inici del curs.

A la nostra web trobareu l’aplicació “Intranet Famílies” que permet als usuaris consultar dades, tramitar modificacions i fer pagaments. Per activar l’accés a l’aplicació és necessari indicar a la inscripció una adreça de correu electrònic a la que enviarem les claus d’accés.

Quan siguin establerts els preus definitius, rebreu una carta informativa sobre la gestió del menjador.

Cordialment , Departament de Gestió.