El SAM es farà al menjador i suposarà una barreja d’alumnes de diferents grups estables, per tant, s’haurà d’aplicar la distància de seguretat i faran ús de la mascareta. Mentre faci bon temps, es prioritzarà fer l’acollida a l’exterior, encara que sigui de manera parcial.

Cada infant ha d’anar acompanyat per un únic familiar. A l’entrar al centre s’han de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic i un cop dins mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres. S’ha d’accedir al centre amb mascareta.

Els acompanyants dels infants d’infantil pujaran fins el replà de la mimosa o, si cal, fins el replà de la torre. L’alumnat de primària pot entrar sol i el monitor, que els veurà com pugen, els esperarà al capdamunt de les escales. Tots els acompanyants han d’esperar-se a que s’hagi près la temperatura de l’infant.

A l’hora d’entrada de cada grup estable, els monitors faran sortir els infants cap a la seva aula. Un monitor s’encarregarà d’acompanyar els infants d’infantil a l’aula corresponent. En tot cas, durant aquests trasllats, sempre portaran mascareta.

Acabat l’horari d’acollida les monitores obriran les finestres per ventilar l’espai. A les 10.00h la persona de neteja netejarà i desinfectarà el menjador.