TEATRE:

El teatre, per nosaltres, és una eina meravellosa per al creixement integral dels nostres infants. És una eina amb un ventall infinit de possibilitats. No és perquè sí que ens acompanya des dels inicis de totes les civilitzacions. Amb el teatre, els infants s’endinsen al complex món de les emocions i treballen amb elles, les exploren i experimenten. Amb el teatre els infants es comuniquen, s’expressen, s’alliberen, i aprenen a treballar en equip. A escoltar, i a posar-se a la pell de l’altre…de fet, en moltes pells, en molts personatges (des de la pell d’un rei dèspota, fins  a la d’un nan emporuguit). El teatre és tambe diferència, complicitat, diversitat, i potser per això tothom hi té cabuda. El teatre és memòria i compromís. Riures, però també esforç i constància. En el teatre un aprèn també a prendre’s seriosament, passant-s’ho bé. I potser això és el que el fa tant llaminer. És aquell cuquet que, un cop el proves, ja no el pots deixar.

DANSA CREATIVA

Perquè tots hem de trobar la nostra manera d’expressar-nos. La dansa creativa ens brinda la oportunitat d’utilitzar el nostre cos per fer-ho. Hi ha tantes possibilitats com cossos possibles. El ventall és tan infinit com infinits són els ulls que miren el món. 

L’infant, més que ningú, utilitza el cos i el moviment físic per expressar-se i comunicar-se. Des de la dansa creativa recollim i catalitzem neguits, emocions, ganes de dir…perquè l’art ens allibera i ens fa créixer.

PresentacióBARCELONA AMPA E

RC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS