TEATRE:

El teatre, per nosaltres, és una eina meravellosa per al creixement integral dels nostres infants. És una eina amb un ventall infinit de possibilitats. No és perquè sí que ens acompanya des dels inicis de totes les civilitzacions. Amb el teatre, els infants s’endinsen al complex món de les emocions i treballen amb elles, les exploren i experimenten. Amb el teatre els infants es comuniquen, s’expressen, s’alliberen, i aprenen a treballar en equip. A escoltar, i a posar-se a la pell de l’altre…de fet, en moltes pells, en molts personatges (des de la pell d’un rei dèspota, fins  a la d’un nan emporuguit). El teatre és tambe diferència, complicitat, diversitat, i potser per això tothom hi té cabuda. El teatre és memòria i compromís. Riures, però també esforç i constància. En el teatre un aprèn també a prendre’s seriosament, passant-s’ho bé. I potser això és el que el fa tant llaminer. És aquell cuquet que, un cop el proves, ja no el pots deixar.

DANSA CREATIVA

Perquè tots hem de trobar la nostra manera d’expressar-nos. La dansa creativa ens brinda la oportunitat d’utilitzar el nostre cos per fer-ho. Hi ha tantes possibilitats com cossos possibles. El ventall és tan infinit com infinits són els ulls que miren el món. 

L’infant, més que ningú, utilitza el cos i el moviment físic per expressar-se i comunicar-se. Des de la dansa creativa recollim i catalitzem neguits, emocions, ganes de dir…perquè l’art ens allibera i ens fa créixer.

DANSA URBANA (SD: STREET DANCE)

L’extra escolar de STREET DANCE és una extraescolar innovadora i moderna, que pretén donar resposta als nous temps i inquietuds dels nostres petits i petites.

Que consisteix en utilitzar les danses urbanes, un conjunt d’estils de danses socials basats en la improvisació i en l’espontaneïtat, per fomentar la creativitat i l’originalitat dels nostres petits.

Una forma diferent i única d’expressar el que duen a dins i no saben com posar en paraules, una oportunitat de connectar el seu món intern amb l’exterior d’una manera lliure i espontànea.

Expressar sentiments i emocions d’una manera diferent, aprofitant l’autenticitat de la infància, la seva creativitat, axí com la curiositat d’explorar noves formules per fer-ho, més contemporànies i modernes.

SD prové de danses socials, reivindicacions, rituals, moments vitals únics, tribus…amb la qual cosa, molt vinculat al carrer i a la gent, i per això és una dansa que està en constant desenvolupament, i molt lligat al que passa en la vida real. Es fan fins i tot Jammings, duels de balls en parella.

La base principal o tècnica es basa en el funk i el hip hop, però també s’involucren altres estils, des del Breakdance, Popping, Robot, Tutting…..

Els nostres fills ballaran amb música Dj, rapejant, utilitzant tècniques modernes com el popping (contraient i relaxant parts del cos ràpidament), utilitzant mim, tempos, ritmes…. Uns balls que es fan interactuant i que afavoreixen la desinhibició, la fortalesa i la personalitat dels vostres fills.

Una alenada de modernitat, per a que els nostres fills se segueixin podent expressar en els temps que corren, amb els seus estils, les seves músiques, les seves necessitats, creences i emocions. Que no es quedin enrera. Street dance és el que estas buscant.

PresentacióBARCELONA AMPA E

RC IRIS #AFAARCIRIS #AMPAARCIRIS #ESCOLAARCIRIS