Benvolgudes famílies,

La Vanessa, mare de l’escola, ens porta aquesta proposta de ball.
Us la fem arribar!

Hola families! 
Us convido els propers dies 3 i 7 d’octubre, a les 16.30h, a provar una classe oberta de la nova activitat extraescolar (o extralaboral) per mamis i papis “Els grans tambè ballen”. Es tracta d’una iniciativa per fomentar els hàbits saludables mitjançant el ball i per tant millorar tant la salut física com mental. Seran classes molt dinàmiques i divertides on ballarem al ritme de les cançons més de moda i aprendrem diferents coreografies.

Tots dos dies les classes es faran en horari d’Extraescolars dels peques. Els dilluns al gimnàs i els dijous segurament a l’aula de plàstica (però encara està per confirmar el lloc definitiu dels dijous).

Animeu-vos a venir i a provar i passarem una bona estona! 

(Aquí us deixo l’enllaç de whatsap per qui vulgui unir-se al grup:

https://chat.whatsapp.com/IYW2I8Ebfji0EqA4eZrynd )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s