El concert de Cloenda de Música als Parcs, celebrat el passat 30 d’agost, va posar el punt i final a la programació d’estiu del Park Güell. Durant els darrers mesos, el Museu d’Història de Barcelona ha estat treballant en un nou cicle d’activitats per aquesta tardor i ja disposem d’un nou calendari.

Dins les temàtiques “La ciutat i el Park”, “Diàlegs al Park” i “La natura i el Park” podrem participar en descobrir itineraris que van des de la Finca de Sansalvador, als Tres Turons, passant per visitar la Casa del Guarda, entre d’altres recorreguts. A més, aquest any el MUHBA ha col·laborat amb l’Aula Ambiental Bosc Turull per treballar en activitats temàtiques com la botànica, el paisatgisme, l’ornitologia i la fotografia. Disposeu de tota la programació detallada en el tríptic que us adjuntem així com a l’agenda cultural del parkwww.parkguell.barcelona

 

Recordeu que totes les activitats estan finançades 100% pels ingressos que s’obtenen de la gestió regulada i són gratuïtes. Podeu fer la reserva prèvia a l’espai web del MUHBA.

 

Us desitgem una molt bona tardor a tots i totes!

image001image002

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s