El 17 i 18 d’octubre la ciutat acollirà la Caminada Internacional de Barcelona conjuntament amb la Caminada Barnatresc Internacional. Els i les participants podran escollir entre dos itineraris: 20 km i 10 km. En tots dos casos, la participació serà limitada i caldrà inscriure-s’hi prèviament.

Aquí podeu trobar tota la informació: https://www.euro-senders.com/barnatresc/web_cas/propera.htm?utm_source=IV%20%2F%20Esports&utm_medium=email&utm_campaign=NL_2020_Caminades&utm_content=20201009_link_new_1_NL_Caminada%20Internacional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s