Hola famílies!

Us escrivim des del Casal Font d’en Fargues perque la crisi del COVID-19 està fent passar un gran sotrac a moltes famílies del veïnat i dels voltants. Des de la Xarxa de Suport del Carmel (que també actuen al nostre barri) demanen bolquers de bebé per poder proveir a aquestes famílies. També productes d’higiene com sabó de cos, xampú, compreses, tampons, desodorants, dentrífics, etc. I productes de neteja per la llar.

Totes les persones que vulgueu fer algun donatiu podeu posar-vos en contacte amb ellxs al 633 53 23 13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s