Aviat s’inicia el procés de sol·licitud de beques per a les activitats extraescolars. Això vol dir que els infants que facin l’extraescolar de dansa o teatre, nascuts el 2016 o abans, tenen la possibilitat de demanar beca. Us informem que les referències de les activitats  per poder demanar-les són:

Dansa: DANSA MODERNA – CODI: 070282DMDESC0002

Teatre: PERFORMING ARTS – 070282PFAESC0005

En el cas de que vulgueu tramitar la petició de la subvenció s’ha de fer a través del portal:

www.plaesportescolarbcn.cat

A continuació, us passem les dates més significatives del calendari perquè en tingueu coneixement:

  • 14 setembre al 6 d’octubre: Període de sol·licitud de subvencions (únicament telemàtic) 
  • 16 de noviembre: Enviament SMS a les famílies amb la resolució de l’atorgament d’ajut econòmic i tramesa de les llistes de beneficiaris a les entitats.

REQUISITS:

  • Els infants han d’estar preinscrits en una activitat esportiva que es practiqui en una entitat homologada per l’IBE.
  • Que siguin integrants d’unitats familiars amb un nivell de renda personal disponible, per membre de la unitat familiar, igual o inferior a 10.000 € anuals.
  • Que la unitat familiar estigui empadronada i resideixi a Barcelona. Excepte en el cas de necessitats especials, tot i no estar empadronats a Barcelona hauran d’estar escolaritzats a la ciutat.
  • Els infants han de tenir entre 6 i 17 anys (o iniciar el primer curs de primària) en el moment de la sol·licitud. En cas de discapacitat intel·lectual l’edat s’amplia fins els 19 anys.

COM FUNCIONARÀ:

  • La quota de l’activitat es pagarà amb normalitat fins que tinguem la ressolució dels ajuts, i en funció del percentatge rebut, es regularitzaran les quotes de pagament amb cada família.

IMPORTANT!: Un cop presentada la sol·licitud haureu de descarregar i enviar el JUSTIFICANT DE REGISTRE , per a tenir constància que s’ha tramitat dins del termini al següent correu electronic: coordinacio@esceni-k.com